DE EVENEMENTENLOCATIE VAN DE OMGEVING VEENENDAAL

DE PERFECTE LOCATIE VOOR JOUW BRUILOFT

DE PERFECTE LOCATIE VOOR JOUW BORREL

DE PERFECTE LOCATIE VOOR JOUW MASTERCLASS

DE PERFECTE LOCATIE VOOR JOUW VERGADERING

DE PERFECTE LOCATIE VOOR JOUW VERJAARDAG

Borrel

Borrelen bij B E D

Zit je graag in onze sfeervol ingerichte zaak, of liever op ons heerlijk ruime terras, het kan allemaal. Maak gebruik van onze speciale borrelarrangementen, vol met lekkere hapjes en drankjes, al vanaf 19,50 p/p. We vertellen je er graag alles over. Bij iedere borrel nemen wij de gast, jij dus, als uitgangspunt. Met jouw ideeën en onze ervaring, maken we er samen topfeest van.

 

ONZE OPTIES

Wij hebben een ruime locatie die volledig naar jouw wensen ingevuld kan worden. Met een sfeervolle zaal die we beschrikbaar stellen voor vergaderingen, masterclasses en bruiloften. Het achterste gedeelte van onze locatie is perfect voor het gebruikt tijdens feesten en borrels.

REVIEWS

Een gigantisch gezellige en goedverzorgde verjaardags borrel kunnen vieren in BED. Het personeel is erg vrolijk en laat je gelijk thuis voelen.

Patrick.

Ons trouwfeest was tot in de details doorgesproken en geregeld. Erg fijn ook dat de contactpersonen er op de avond zelf ook bij zijn!

Lisa.

CONTACT

Ons team staat altijd voor u klaar. Neem gerust contact met ons op.

AFSPRAAK INPLANNEN

BEL MIJ TERUG

Laat hier uw gegevens achter

en wij nemen binnen 24 uur

contact met u op.

Kom in contact met BED

Kies jij voor BED Events maar heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan elke dag klaar om jouw vragen en wensen te behandelen. Dit kan telefonisch, via de mail of via onze social media kanalen. Langskomen bij BED Events in Veenendaal kan ook, wij laten je graag alle verschillende opties op locatie zien.

MARKT 8

3901 DM, Veenendaal

TELEFOON

TITEL

TITEL TITEL