DE EVENEMENTENLOCATIE VAN DE OMGEVING VEENENDAAL

DE PERFECTE LOCATIE VOOR JOUW BRUILOFT

DE PERFECTE LOCATIE VOOR JOUW BORREL

DE PERFECTE LOCATIE VOOR JOUW MASTERCLASS

DE PERFECTE LOCATIE VOOR JOUW VERGADERING

DE PERFECTE LOCATIE VOOR JOUW VERJAARDAG

Lunch/Diner groepen

Lunch/Diner groepen

Onze zaak is ook exclusief af te huren voor een lunch of diner. Vanaf 20 personen bereiden onze chefs met plezier diverse menu’s, al dan niet met eigen inbreng van uw kant. We vertellen u graag wat we op het menu hebben staan.

 

ONZE OPTIES

Wij hebben een ruime locatie die volledig naar jouw wensen ingevuld kan worden. Met een sfeervolle zaal die we beschrikbaar stellen voor vergaderingen, masterclasses en bruiloften. Het achterste gedeelte van onze locatie is perfect voor het gebruikt tijdens feesten en borrels.

REVIEWS

Een gigantisch gezellige en goedverzorgde verjaardags borrel kunnen vieren in BED. Het personeel is erg vrolijk en laat je gelijk thuis voelen.

Patrick.

Ons trouwfeest was tot in de details doorgesproken en geregeld. Erg fijn ook dat de contactpersonen er op de avond zelf ook bij zijn!

Lisa.

CONTACT

Ons team staat altijd voor u klaar. Neem gerust contact met ons op.

AFSPRAAK INPLANNEN

TIJDEN

Maandag-Vrijdag: 7:00 – 17:00

Zaterdag: 8:00 – 16:00

Zondag: Op afspraak

Vakantie: Gesloten

Kom in contact met BED

Kies jij voor BED Events maar heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan elke dag klaar om jouw vragen en wensen te behandelen. Dit kan telefonisch, via de mail of via onze social media kanalen. Langskomen bij BED Events in Veenendaal kan ook, wij laten je graag alle verschillende opties op locatie zien.

MARKT 8

3901 DM, Veenendaal

TELEFOON

TITEL

TITEL TITEL